2021-07-22 07:21:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kihívások és izgalmas fejlemények alakítják a mai napodat

Napi horoszkóp július 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint enyhül a feszültség, és igazán elemedben vagy. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzed, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolatod, szép szerelmi vallomásban lehet részed.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnod. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdened az érdekeidért, de a pároddal való viszonyt aláássa. Bátorítsd inkább a másikat, hogy megossza veled a gondjait!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valahogy harmóniában telik az egész nap. Úgy érzed, a helyeden vagy, és minden más is megtalálta a helyét a világodban. Élvezd ki a boldogságot, és az önfeledt órákat a pároddal!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Remek napot tölthetsz együtt a családdal. Ha a nyaraláson vagytok, most minden percét élvezni fogjátok az együtt töltött időnek. Nincs ez mindig így, hisz minden család nagy alkalmazkodást kíván. Most viszont mintha mindenki egy irányba tartana.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kihívások és izgalmas fejlemények alakítják a mai napodat. Hallgass a belső sugallatodra, és kövesd ösztönös megérzéseidet! Ahhoz, hogy eligazodj a mai nap eseményei közt, az intuíciódra kell hallgatnod, akkor nagy sikereket érhetsz el.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A jegyedbe lépő Vénusz miatt a gondolataid a szerelem és a magánügyek körül forognak, hangsúlyossá válnak az érzelmi kötődések. Pozitív, segítőkész barátokra van szükséged, akikkel jól érzed magad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne szorongj olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tudsz megváltoztatni. A nyári napok kulcsgondolata a te számára a pozitív gondolkodás, és hogy megtapasztald, ezzel bevonzhatod a jót az életedbe.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkahelyeden pozícióharc dúl, és hamar az események középpontjában találhatod magad, jóllehet csak mellékszereplőként. Ez esetben ennek csak örülj, és véleményalkotás helyett te csak mosolyogj, bólogass! Ez nem a gyengeség jele.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Romantikus nyári nap vár rád. Vágyakozz bátran, a szerelmi álmok valóra válnak. Szervezz közös programot kedveseddel, vagy ha szingli vagy, a barátaiddal menj szórakozni, mert most megismerkedhetsz valakivel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményedet az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetnek, amik változtatnak hiteden, spirituális beállítódásodon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kapcsolatépítés központi jelentőséget kap az életedben, és most sokra viheted néhány ismerős segítségével. Rendkívüli intenzitással éled meg a különböző találkozásokat, és most igazán boldoggá tesz egy vidám, bensőséges, romantikus találkozás.


Halak: II. 19. - III. 20.

Párod szokatlan tervvel állhat elő az estére. Hagyd magad elcsábítani, jobban fogod magad érezni, mint gondolnád. Próbálj meg lazítani, szükséged van a kikapcsolódásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: